Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 8 χρόνια από την τραγωδία της Marfin - iefimerida.gr

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 8 χρόνια από την τραγωδία της Marfin

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να στηθεί ένα μνημείο της Πολιτείας, έξω από τη Marfin, με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από την τραγωδία.

«Οκτώ χρόνια από το θάνατο της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και οι οικογένειες τους ακόμη περιμένουν να εντοπιστούν ποιοι τους δολοφόνησαν, επειδή απλά εργάζονταν», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του.

Οσο για το μνημείο που ζητά να στηθεί, υπογραμμίζει ότι αυτό είναι «ο ελάχιστος φόρος τιμής για να θυμόμαστε πάντα που οδηγούν οι ιδεοληψίες και ο τυφλός φανατισμός».

Οκτώ χρόνια από το θάνατο της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και οι οικογένειες τους ακόμη περιμένουν να εντοπιστούν ποιοι τους δολοφόνησαν, επειδή απλά εργάζονταν. #Marfin pic.twitter.com/UBTvxkmXlJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Marfin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ