Το tweet που έγινε viral – «Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται, η Λίβερπουλ παίρνει την κούπα και ο Πάπας πεθαίνει» - iefimerida.gr

Το tweet που έγινε viral – «Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται, η Λίβερπουλ παίρνει την κούπα και ο Πάπας πεθαίνει»

Θα κερδίσει το Champions League φέτος η Λίβερπουλ; Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες ένα tweet, κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πολλά γέλια και μια δόση... ανατριχίλας στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Το συγκεκριμένο Tweet αναφέρει:
«1981: Παντρεύεται ο πρίγκιπας της Αγγλίας,
Η Liverpool παίρνει την κούπα
Ο Πάπας πεθαίνει
2005: Παντρεύεται ο πρίγκιπας της Αγγλίας
Η Liverpool παίρνει την κούπα
Ο Πάπας πεθαίνει
2018: Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται
Η Liverpool στον τελικό
Κάποιος να ειδοποιήσει τον Πάπα!!!».

Ή στην αγγλική του έκδοση:

1981:
1. Prince of England gets married
2. Liverpool wins the CL
3. The Pope dies

2005:
1. Prince of England gets married
2. Liverpool wins the CL
3. The Pope dies

2018:
1. Prince of England gets married
2. Liverpool is in the CL final
3. ...somebody should check on the Pope

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο tweet έχει γίνει viral, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για πλάκα κι άλλους να το ψάχνουν λίγο περισσότερο, προκειμένου να βεβαιωθούν ή τελοσπάντων, για να λάβουν τα μέτρα τους.

Το tweet που έγινε viral – «Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται, η Λίβερπουλ παίρνει την κούπα και ο Πάπας πεθαίνει» | iefimerida.gr 0



Κάποιοι αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Κάρολος (που παντρεύτηκε το 1981) δεν ήταν πρίγκιπας της Αγγλίας, αλλά πρίγκιπας της Ουαλίας, άλλοι ψαγμένοι διαπίστωσαν πως ο Πάπας πυροβολήθηκε το στις 13 Μαΐου 1981 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό αλλά επέζησε κι άλλοι πως το Champions League δεν υπήρχε μέχρι το 1992.

Το tweet που έγινε viral – «Ο πρίγκιπας της Αγγλίας παντρεύεται, η Λίβερπουλ παίρνει την κούπα και ο Πάπας πεθαίνει» | iefimerida.gr 1

Αστειευόμενοι κάποιοι τόνισαν πως τουλάχιστον αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο εν ζωή προκαθήμενοι της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος, ενδεχομένως, να πεθάνει, αν και ο πάπας Βενέδικτος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι και 91 ετών. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που, χιουμοριστικά, προσεύχονται να μην κερδίσει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ, ώστε να μην... «χρειαστεί» αν πεθάνει και ο Πάπας.

Είτε πρόκειται, πάντως, για φάρσα, είτε για πραγματικά γεγονότα, αν μη τι άλλο, προκάλεσαν το γέλιο των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tweet Πάπας πρίγκιπας Αγγλίας Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ