Πάτρα: Ερευνες για τις αιματηρές συμπλοκές μεταναστών με 1 νεκρό -11 προσαγωγές - iefimerida.gr

Πάτρα: Ερευνες για τις αιματηρές συμπλοκές μεταναστών με 1 νεκρό -11 προσαγωγές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για τις αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, που είχαν τραγικό τέλος καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 20χρονος Αφγανός

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 11 προσαγωγές, για τη βεντέτα που ξέσπασε μεταξύ των δύο άτυπων καταυλισμών μεταναστών στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του νέου λιμένα. Στο σημείο της συμπλοκής, έξω από το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, βρέθηκαν δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα την Παρασκευής, όταν μια ομάδα μεταναστών από την ΑΒΕΞ και άλλη μία από το πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου συνεπλάκησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 80 μετανάστες κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό της ΑΒΕΞ και ακολούθησε πετροπόλεμος.

Αργότερα, περίπου 100 άτομα «απάντησε» στην επίθεση που είχε γίνει νωρίτερα και ξεκίνησε νέος πετροπόλεμος και μάχες. Κατά την άγρια συμπλοκή, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 20χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα συμπλοκές μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ