Πώς θα είναι η ερωτική ζωή τον Μάιο, για κάθε ζώδιο - iefimerida.gr

Πώς θα είναι η ερωτική ζωή τον Μάιο, για κάθε ζώδιο

Ώρα αποφαεων θα είναι ο Μάιος. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές φορές πρέπει να είμαστε πεισματάρηδες για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ο Μάιος είναι εδώ και φέρνει μαζί του μια πολύ διαφορετική ενέργεια από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα φέτος. Είναι η εποχή του Ταύρου, επομένως θα δούμε μια εισροή πλανητών να μετακινούνται προς αυτό το ζώδιο. Επειδή όμως ο Ταύρος είναι πεισματάρης και αμείλικτος απέναντι σε αυτό που πραγματικά θέλει, πώς θα επηρεάσει το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο για τον Μάιο του 2018;

Χάρη στην αστρολογία, για πρώτη φορά φέτος, νιώθουμε ότι πραγματικά ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλουμε. Κι αυτό είναι καλό για το ζώδιο μας.

Αυτή τη χρονιά προβλεπόταν να υπάρχει μια ισχυρή ένωση στις νέες σχέσεις μέσω της αριθμολογίας. Αλλά για τους πρώτους μήνες του έτους, νιώθαμε ότι ήταν στην καθημερινή μας βάση μια αναστάτωση, ιδίως στο θέμα της αγάπης.

Υπήρξαν πολλές κινήσεις τον περασμένο μήνα, και πιθανότατα, όλοι μας είχαμε κάποιου είδους έκπληξη τον Απρίλιο, που μας οδήγησε στο να σκεφτούμε πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή παιχνιδιού. Ξέραμε ότι έφτανε η ώρα. Εξάλλου, ακόμη και το πιο διφορούμενο άτομο τελικά κάποια στιγμή καταλαβαίνει προς ποια κατεύθυνση θέλει να κινηθεί.

Αλλά φαίνεται πως δεν περιμέναμε να το μάθουμε τόσο σύντομα. Για πολλούς από εμάς, ήμασταν στο χείλος της αλλαγής στο ερωτικό θέμα. Προσπαθούσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση, να δεσμευτούμε πιο σοβαρά ή ακόμη και να ακολουθήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση στην ερωτική μας ζωή. Υπήρχε μια αλλαγή στον ορίζοντα, ή τουλάχιστον νομίζαμε ότι μπορεί να υπάρξει.

Μερικές φορές, τα πράγματα κινούνται πιο αργά από ό,τι ελπίζουμε ή αναμένουμε ότι θα συμβούν. Ήταν εύκολο να έχουμε ψευδαισθήσεις τους τελευταίους μήνες και να αναρωτιόμαστε αν αυτό ήταν τελικά. Ίσως και να βρισκόμασταν ήδη σε αυτό το σημείο συνειδητοποίησης το οποίο όλοι φανταζόμασταν, έτσι είχαμε αρχίσει να χαλαρώνουμε αντιμέτωποι με αυτό που νομίζαμε ότι ήταν η πραγματικότητα.

Τον Απρίλιο όμως, και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα ή δύο, όταν ο Ερμής μπήκε σε ευθεία πορεία και είχαμε και το νέο φεγγάρι, φάνηκε πως όλα άλλαξαν. Αρχίσαμε να εστιάζουμε καθαρά σε αυτό που θέλαμε και το αστείο ήταν πως αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο φανταστικό. Αντιθέτως, έμοιαζε φυσικό, σαν να καθάρισαν οι ουρανοί και να βρήκαμε το μονοπάτι πάνω στο οποίο θα κινηθούμε.

Αυτές οι πτυχές, σε συνδυασμό με την πανσέληνο στο τέλος του μήα, σηματοδότησαν ένα σημείο καμπής στον τρέχοντα κύκλο της έκλειψης που μοιάζει να δίνει μια εσωτερική φλόγα σε όλους μας και να μας παρέχετε κάποια πολύ αναγκαία σαφήνεια για το πού ακριβώς ήθελαν να είναι οι καρδιές μας. Κι έτσι, φαίνεται τελικά να γνωρίζουμε με βεβαιότητα το πώς θέλουμε να είναι η ζωή μας και ποιος να βρίσκεται στην καρδιά μας.

Παρ’ όλα αυτά δεν το ξέρουμε ακόμη αυτό και ίσως θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε τον Ερμή ή ακόμη και να φοβόμαστε πως δεν είμαστε ακόμη τόσο βέβαιοι για το τι ακριβώς νιώθουμε. Πρέπει όμως να καθίσουμε και να βάλουμε κάτω κάποιες μεγάλες αλήθειες προτού ενεργήσουμε.

Αλλά μην ανησυχείτε, διότι ο καιρός πλησιάζει γρήγορα.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, θα γίνουμε όλο και πιο πεισματάρηδες σχετικά με το τι θέλουμε, όχι μόνο με το τι είναι αυτό που θέλουμε για πάντα ή για το με ποιον θα περνάμε τα Σαββατόβραδά μας, αλλά και για το τι λένε αυτές οι επιλογές για τη ζωή μας.

Έχει ειπωθεί ότι το πρόσωπο που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας, τελικά καταλήγει να υπαγορεύει τον τρόπο ζωής μας. Με το λάθος άτομο, μπορεί να είναι ένα ανηφορικό ταξίδι αλλά με το σωστό; Κάποιον που να μας εμπνέει και να μας ενθαρρύνει; Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να πετύχουμε ως ζευγάρι.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι από την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης μας, ή από το τι επιθυμεί η καρδιά μας, οπότε θα νιώθουμε όλο και πιο πεισματάρηδες σχετικά με το ποιον θέλουμε στη ζωή μας ή με το ποιον θέλουμε να βγαίνουμε ή γενικά με την ερωτική μας ζωή. Στο μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο για τον Μάιο του 2018, αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 13 του μήνα ή και λίγο παραπάνω, ακριβώς γύρω από το χρόνο της νέας σελήνης και του Ερμή που μετακινείται στον Ταύρο, όπου τότε είναι που θα αποφασίσουμε να δράσουμε για κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας.

Αυτές οι επιλογές θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι μπορεί και να ζητήσουμε από το άτομο το οποίο έχουμε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, επιτέλους να κάνουμε μια σχέση ή ακόμη και να την φέρουμε στο επόμενο επίπεδο. Θα υπάρξουμε πολλές συζητήσεις για συγκατοίκηση και μπορεί να δούμε ένα μεγάλο αριθμό ζευγαριών να θέλουν να αρραβωνιαστούν.

Πιθανότατα θα υπάρξουν ακόμη και σκέψεις για γάμο ή για μωρά. Ωστόσο, αυτές θα παραμείνουν μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, όταν δε θα βρίσκουμε κανέναν πλέον λόγο για να το αναβάλλουμε άλλο. Αλλά οι σπόροι για πιο σοβαρές δεσμεύσεις, θα φυτευτούν τώρα.

Είναι επίσης η ώρα, για τους ελεύθερους, να αλλάξουν γνώμη για το αν θέλουν να είναι πλέον μόνοι και μπορεί να αποφασίσουν πως ήρθε η ώρα να βρουν έναν σύντροφο.

Στην αγάπη υπάρχει πάντα μια εποχή για όλα: μερικές φορές είναι η διερεύνηση δυνατοτήτων, ενώ για κάποιους άλλους είναι η ώρα να αποφασίσουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους ή ακόμη και να δεσμευτούν. Τώρα, όμως, είναι η ώρα να αποφασίσουμε να δώσουμε στον εαυτό μας ότι πάντα επιθυμούσαμε αλλά μπορεί να είχαμε αμφιβολίες.

Επειδή μερικές φορές, η ζωή μπορεί να είναι καλύτερη απ’ ότι μπορεί να έχουμε φανταστεί, αρκεί να αποφασίσουμε να πιστέψουμε σε αυτό που νιώθουμε και το κυριότερο, για ποιον νιώθουμε έτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ