Η απάντηση Λυκουρέζου σε δημοσίευμα για κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων - iefimerida.gr

Η απάντηση Λυκουρέζου σε δημοσίευμα για κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων

Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση σε δημοσίευμα στο οποίο ανέφερε πως δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής προχώρησαν σε συντηρητική κατάσταση στο σπίτι του στο Κολωνάκι για δυο ακάλυπτες επιταγές ύψους μαζί με τους τόκους 55.000 ευρώ, έδωσε ο Αλέξανδρος Λύκουρέζος.

«Σχετικά με το reportage της Athens Voice για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από ανακληθείσες επιταγές, τούτο οφείλεται σε παρεξήγηση που προκλήθηκε από την ανάκληση των επιταγών εκ μέρους του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Κατόπιν εκατέρωθεν διευκρινήσεων που δόθηκαν μεταξύ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου, Οδυσσέα Ιωσηφίδη, το θέμα θεωρείται λήξαν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα που έχει και τα σχετικά έγγραφα της κατάσχεσης, στο σπίτι στο Κολωνάκι, ο γνωστός δικηγόρος ήταν παρών και ενημέρωσε ότι το σπίτι αυτό ανήκει στην κόρη του και σε εκείνον ανήκουν μόνο τα έπιπλα. Αμέσως μετά ο δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής πήγαν στο γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου όπου ξεκίνησαν την καταγραφή όλων των αντικειμένων και επίπλων που βρίσκονταν εκεί.

«Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε απευθυνθεί σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο ίδιος έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή -κατά τον ισχυρισμό του- δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σήμερα το πρωί σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ