Ανατροπή: Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσουν την κόρη τους στο γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσουν την κόρη τους στο γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

Φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία στον επικείμενο γάμο της, το παλάτι του Κένσινγκτον αποφάσισε σήμερα να δώσει απάντηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει και τους δύο γονείς της στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι αργότερα αυτό το μήνα και μάλιστα, το διαζευγμένο ζευγάρι θα γνωρίσει την βασίλισσα μερικές ημέρες πριν την τελετή.

Η μητέρα της μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Φωτογραφία: Splash News

Η καθηγήτρια γιόγκα Ντόρια Ράγκλαντ και ο πρώην διευθυντής φωτισμού του Χόλιγουντ Τόμας Μαρκλ, θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις ΗΠΑ την εβδομάδα πριν από την τελετή στις 19 Μαϊου.

Το διαζευγμένο ζευγάρι θα γνωρίσει όλα τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου της μονάρχη, του πρίγκιπα Φίλιππου, του πρίγκιπα Καρόλου, την δούκισσας της Κορνουάλης και του δούκα και δούκισσας του Κέμπριτζ.

Today we have provided an update on the Wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle.

Read the full statement here: https://t.co/bhrPnJtrNm

Όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον πατέρα της αρραβωνιαστικιάς του, κάτι που θα γίνει λίγο πριν το γάμο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, μπορεί και να μην παραβρεθεί στο γάμο καθώς συνεχίζει να ανακάμπτει από την επέμβαση στο ισχίο του στις 4 Απριλίου, «ελπίζοντας» ωστόσο ότι θα τα καταφέρει.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η Μέγκαν επέμεινε και οι δύο γονείς της να έχουν σημαντικούς ρόλους στο γάμο της. Σε μια σημαντική απόκλιση από την παράδοση, η Ντόρια θα συνοδεύσει την κόρη της με το αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου ο πατέρας της, Τόμας, θα την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ζευγάρι θα περάσει, όπως προστάζει η παράδοση, χωριστά την νύχτα πριν από το γάμο τους, ενώ δε θα υπάρξουν παράνυμφες (αμερικανικού τύπου), αλλά όλα τα παρανυφάκια, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσας Σάρλοτ, θα είναι παιδιά.

Ανατροπή: Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσουν την κόρη τους στο γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ