Σάλος με το πανό σχολείου της Θεσσαλονίκης που διδάσκει τα παιδιά να μισούν τους σκύλους [εικόνα] - iefimerida.gr

Σάλος με το πανό σχολείου της Θεσσαλονίκης που διδάσκει τα παιδιά να μισούν τους σκύλους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα πανό που αναρτήθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, το οποίο ουσιαστικά μαθαίνει στα παιδιά να... μισούν τα ζώα.

Σε μια εποχή που οι νόμοι για την κακοποίηση των ζώων γίνονται αυστηρότεροι, όταν ιδιώτες και μη αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να προστατέψουν τα δικαιώματα των ζώων, αλλά και να διαλύσουν τις όποιες φοβίες υπάρχουν στην κοινωνία, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης αναρτήθηκε ένα πανό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις γιατί κάνει ακριβώς το αντίθετο: Διδάσκει μίσος για τα ζώα.

«Τα παιδιά εδώ, τα σκυλιά στο βουνό», γράφει χαρακτηριστικά το πανό το οποίο έχει αναρτηθεί σε περιοχή της Τριανδρίας και φέρει την υπογραφή Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας.

Η φωτογραφία έχει σχολιαστεί και κοινοποιηθεί από πολλούς χρήστες του facebook, μεταξύ των οποίων και η Έλενα Ακρίτα η οποία σχολίασε «να χαρώ εγώ κάτι γονείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλοι Θεσσαλονίκη πανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ