Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Caitlyn Jenner φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τον έρωτα. Αυτή που παλιά ονομαζόταν Bruce Jenner ήταν πάντα ειλικρινής για την σεξουαλικότητά της.

Χώρισε με την Κρις Τζένερ το 2013 και αποτελεί πλέον ζευγάρι με μια τρανσέξουαλ φοιτήτρια, 21 ετών, την Sophia Hutchins. Η διαφορά ηλικίας είναι τεράστια, αφού η Κάιτλιν Τζένερ είναι 68 ετών, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Οι δύο γυναίκες έχουν υποστεί αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις, ενώ είναι χτυπητή η ομοιότητα που δημιούργησε η Σοφία με την Ιβάνκα Τραμπ.

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα Mirror, η Caitlyn Jenner διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με την τρανσέξουαλ φοιτήτρια. Μια πηγή κοντά στην σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν δήλωσε: «Η Κέιτλιν σκέφτεται πραγματικά να περάσει την υπόλοιπη ζωή της με την Σοφία». Η ίδια πηγή προσθέτει ότι η Τζένερ έχασε τα στηρίγματά της στην οικογένεια Καρντάσιαν και Τζένερ και φαίνεται ότι η Σοφία είναι το τελευταίο άτομο στο οποίο η Κάιτλιν μπορεί πραγματικά να υπολογίζει».

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Οι δύο γυναίκες ζουν μαζί και ετοιμάζονται να παντρευτούν, αναφέρει η εφημερίδα, με γάμο σε κλειστό κύκλο, ο οποίος θα γίνει στη βίλα της Κάιτλι Τζένερ στο Μαλιμπού.

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Θα είναι ο 4ος γάμος για την Τζένερ, πρώην Bruce Jenner, ο οποίος είχε παντρευτεί την Chrystie Crownover το 1972, την Linda Thompson το 1981, και την Kris Jenner το 1991 —μητέρα των Καρντάσιαν και Τζένερ.
Η Σοφία, η οποία ονομαζόταν Σκοτ πριν την αλλαγή φύλου, δήλωσε από το 2016 ότι η Κρις Τζένερ ήταν η πηγή έμπνευσής της για την μεταμόρφωση.

Αυτή είναι η τρανσέξουαλ φοιτήτρια που θα παντρευτεί η Caitlyn Jenner [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ