BBC: Οι Έλληνες κάνουν την «επανάσταση της πατάτας» - iefimerida.gr

BBC: Οι Έλληνες κάνουν την «επανάσταση της πατάτας»

BBC: Οι Έλληνες κάνουν την «επανάσταση της πατάτας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενές ρεπορτάζ για το «κίνημα της πατάτας» στη χώρα μας κάνει με δημοσίευμά του το BBC. «Το πλήθος που συμμετέχει σε αυτή την κίνηση ολοένα και μεγαλώνει», αναφέρεται ενώ γίνεται λόγος για μια σύγχρονη μορφή «επανάστασης».

«Εκατοντάδες Έλληνες κάνουν ουρές για να λάβουν μέρος σε αυτό που λένε ''επανάσταση της πατάτας''», γράφει το BBC, αναφερόμενο φυσικά στο νέο κίνημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στη χώρα μας και αφορά στα προϊόντα που φθάνουν χωρίς μεσάζοντες στον καταναλωτή.

Το διεθνές δίκτυο φιλοξενώντας συνέντευξη από Έλληνες τονίζει πως το κίνημα γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές στη χώρα μας, η οποία μαστίζεται από την χειρότερη ύφεση της σύγχρονης ιστορίας.

«ΟΙ Έλληνες αντιστέκονται με νέες ιδέες στο κύμα ακρίβειας και δεν δέχονται το status quo. Ορισμένα σούπερ-μάρκετ μείωσαν τις τιμές τους ως απάντηση στο κίνημα, το οποίο ριζώνει στην μεταβαλλόμενη και βαθιά ταραγμένη Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ