27χρονος πήγε στο θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα για να καπνίσει τσιγαριλίκι μαζί του - iefimerida.gr

27χρονος πήγε στο θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα για να καπνίσει τσιγαριλίκι μαζί του

O Nτόναλντ Τραμπ και η Μελάνια με το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ιαπωνίας στο Μαρ-α-Λάγκο (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 27χρονος από το Οχάιο συνελήφθη, αφού πήρε το αεροπλάνο και πήγε στη Φλόριντα ελπίζοντας να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέρετρό του στο Μαρ-α-Λάγκο και να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι μαζί του!

Ο Τάιλερ Τζον Μαρόνε από το Κολούμπους του Οχάιο μετέβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Παλμ Σπρινγκ στις 18 Απριλίου, την ίδια μέρα που ο Τραμπ φιλοξενούσε τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε στο Παλμ Μπιτς. Το εισιτήριό του το αγόρασε με μια πιστωτική κάρτα που βρήκε και «νόμισε ότι ήταν δώρο από το Θεό», όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη της κομητείας.

Ο Μαρόνε «είχε την πρόθεση να πάει μέχρι το Μαρ-α-Λάγκο, να μπει στο θέρετρο για να να μιλήσει με τον Πρόεδρο και να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι μαζί του», συμπλήρωσε.

Ο 27χρονος είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να μιλήσει με τον Τραμπ για «το συνεχή και μόνιμο θόρυβο που ακούω να βγαίνει από το υπόγειό μου και από τους οπαδούς μου στο κεφάλι μου».

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο από άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας, την οποία ειδοποίησαν συνεπιβάτες του που τον άκουσαν να κάνει σχόλια για τον Τραμπ. Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα μεθαμφεταμίνης. Οι Αρχές σκοπεύουν να τον στείλουν για ψυχιατρική εξέταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NTONΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ μαρ α λαγκο Φλόριντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ