«Χατ τρικ» για υπερτυχερό Καναδό: Κέρδισε το ΛΟΤΤΟ τη μέρα που γιόρταζε τα γενέθλιά του και βγήκε στη σύνταξη - iefimerida.gr

«Χατ τρικ» για υπερτυχερό Καναδό: Κέρδισε το ΛΟΤΤΟ τη μέρα που γιόρταζε τα γενέθλιά του και βγήκε στη σύνταξη

O Πινγκ Κουέν Σουμ ποζάρει περιχαρής με την επιταγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aν έχεις τύχη διάβαινε», λέει η γνωστή παροιμία κι ένας Καναδός φαίνεται ότι διαθέτει πάρα πολλή, αφού ανήμερα των γενεθλίων του, μέρα κατά την οποία βγήκε και στη σύνταξη, κέρδισε το ΛΟΤΤΟ!

Ο Πινγκ Κουέν Σουμ από το Βανκούβερ αγόρασε το τυχερό δελτίο στις 28 Απριλίου, τελευταία μέρα που θα πήγαινε στη δουλειά. Η διάθεσή του ήταν στα ύψη καθώς γιόρταζε και τα γενέθλιά του.

Που να φανταστεί, όμως, πώς θα έκλεινε η μέρα... Το ίδιο βράδυ ανακάλυψε ότι είχε πετύχει και τα έξι νούμερα -9, 12, 1`3, 18,21,29- κι ήταν ο μοναδικός τυχερός της κλήρωσης.

Με το τζακπότ κέρδισε δύο εκατομμύρια δολάρια Καναδά, (κάπου 1,3 εκ. ευρώ)! Οι πιθανότητες να πετύχει και τους έξι αριθμούς ήταν μία στα 13.983.816, σύμφωνα με την British Columbia Lottery Corporation!

«Είναι απίστευτο που συνέβησαν και τα τρία αυτά την ίδια ημέρα», δήλωσε πανευτυχής ο Καναδός υπερτυχερός. «Εργάστηκα σκληρά τόσα χρόνια και τώρα ανυπομονώ να χαρώ αυτή την περιουσία με την οικογένειά μου».

Ο Πινγκ γιόρτασε την τύχη του μ’ ένα λουκούλειο γεύμα που παρέθεσε σε συγγενείς και φίλους και το πρώτο που σχεδιάζει να κάνει τώρα, είναι ένα ταξίδι στην Κίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς ΛΟΤΤο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ