ΑΑΔΕ: Οδηγός για τη συμπλήρωση του Ε3 -Τα προσυμπληρωμένα πεδία - iefimerida.gr

ΑΑΔΕ: Οδηγός για τη συμπλήρωση του Ε3 -Τα προσυμπληρωμένα πεδία

Aναλυτικός οδηγός για το Ε3 από την ΑΑΔΕ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε3 δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Οπως επισημαίνει με σκοπό την πληρέστερη κατανόηση του εντύπου Ε3 και τη διευκόλυνση των φορολογουμένων στη συμπλήρωση – χρήση της νέας εφαρμογής, είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ πλήρης «Οδηγός Συμπλήρωσης Εντύπου Ε3».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία πληροφοριακού χαρακτήρα, όπως οι Συνδεδεμένες Επιχειρήσεις ημεδαπής-αλλοδαπής, οι Ενεργοί ημεδαποί Επαγγελματικοί Λογαριασμοί Επιχείρησης, τα Ενεργά ημεδαπά Τερματικά POS.

Περαιτέρω, μέσω διαδραστικού παραθύρου ο φορολογούμενος μπορεί να επιλέξει τα υποκαταστήματατης επιχείρησής του που εξαιρούνται τέλους επιτηδεύματος (κωδικός 008).

Επιπλέον, προσυμπληρώνονται στοιχεία από το προηγούμενο φορολογικό έτος, όπως ενοίκια που καταβλήθηκαν, κύκλος εργασιών, κ.α., ενώ η δήλωση Ε1 ενημερώνεται αυτόματα από τους αντίστοιχους κωδικούς του Ε3, όπου απαιτείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΑΔΕ Ε3 οδηγίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ