Meet Market με χειροποίητα και βιολογικά, Σαββατοκύριακο, στο Ωδείο Αθηνών [εικόνες] - iefimerida.gr

Meet Market με χειροποίητα και βιολογικά, Σαββατοκύριακο, στο Ωδείο Αθηνών [εικόνες]

Συμμετέχουν 70+ ελληνικές επιχειρήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Meet Market επιστρέφει στο εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 του μήνα με 70+ ελληνικές επιχειρήσεις στον Πολυχώρο «Ω2».

Ενας ιδιαίτερος χώρος στο κέντρο της πόλης, αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό έργο τέχνης, πολιτιστικό μνημείο και ως εκ τούτου το ιδανικό σκηνικό για τις απολύτως απαραίτητες ανοιξιάτικες αγορές και όχι μόνο.

Αξεσουάρ, καλλυντικά, αντικείμενα τέχνης και περίτεχνα κοσμήματα, χειροποίητα, σε προσιτές τιμές.

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες, με χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια και θετική ενέργεια!

Meet Market με χειροποίητα και βιολογικά, Σαββατοκύριακο, στο Ωδείο Αθηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο Meet Market υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα, το οποίο συμπληρώνεται από ολοήμερα dj sets, μπόλικη δημιουργικότητα, δροσερή ελληνική craft μπύρα, λαχταριστός καφέ, σνακ και παγωτό, απολαυστικά κοκτέιλ και φυσικά πολλά δώρα για να κερδίσετε στο Κεντρικό Ταμείο.

Meet Market με χειροποίητα και βιολογικά, Σαββατοκύριακο, στο Ωδείο Αθηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Α weekend for kids…
Γονείς σιγουρευτείτε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα μας επισκεφθείτε με όλη την οικογένεια, πρώτον γιατί θα έχουμε δροσιά και σκιά και δεύτερον γιατί για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσουμε μια ξεχωριστή συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του Meet Market στο Ωδείο Αθηνών.

Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να να παίξουν με τα διαδραστικά εκθέματά του, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό εργαστήριο.
Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο και παιδική yoga!

Meet Market με χειροποίητα και βιολογικά, Σαββατοκύριακο, στο Ωδείο Αθηνών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάνω από 10 χρόνια δράσης
Το Meet Market ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια που έχουν όλες οι καινούριες εμπειρίες. Η αρχή έγινε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ως επί το πλείστον μουσικών, σχεδιαστών, κατασκευαστών και συλλεκτών, με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς με καλοσχεδιασμένα χειροποίητα προϊόντα και την εναλλακτική προώθηση της δουλειάς τους, στo πλαίσιo μιας συνάντησης, μιας ανοιχτής πρόσκλησης σε όλους.
Το Meet Market έγινε ο τόπος συνάντησης δημιουργών και πελατών, όπου μπορούν να αναπτυχθούν ανθρώπινες προσωπικές σχέσεις και να γίνουν γόνιμες συζητήσεις με οφέλη για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή. Ακριβώς επειδή το feedback είναι άμεσο, το Meet Market είναι ιδανικό για να παρουσιαστούν πρωτότυπες, καινοτόμες ιδέες και να δοκιμαστούν νέες σειρές προϊόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ