Οι τετράδυμες από τον Πύργο που πέρασαν μαζί στα ΑΕΙ συμμετέχουν (όλες τους) σε διαφήμιση [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι τετράδυμες από τον Πύργο που πέρασαν μαζί στα ΑΕΙ συμμετέχουν (όλες τους) σε διαφήμιση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περασμένο καλοκαίρι, η ιστορία των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο είχε γίνει θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Και οι 4 τους κατάφεραν να μπουν με μιας στο πανεπιστήμιο.

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι, όταν βγήκαν τα αποτέλεσμα και επιβεβαιώθηκε η 4/4 επιτυχία τους ήταν η δεύτερη φορά που τα τέσσερα κορίτσια απασχολούσαν τα ΜΜΕ. Η πρώτη φορά ήταν πριν 18 χρόνια, με τη γέννησή τους!

Η Αιμιλία πλέον είναι φοιτήτρια στη σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σποδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το καλοκαίρι και οι τέσσερίς τους δήλωναν ευτυχισμένες και υπόσχονταν ότι θα συνεχίσουν αχώριστες. Και έτσι συνεχίζουν αχώριστες!

Πλέον τα τέσσερα κορίτσια ζουν όλα μαζί στην Αθήνα, στο ίδιο σπίτι, αν και η Μαριάννα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

Η τρίτη φορά που απασχολούν τα ΜΜΕ είναι μέσω μιας διαφήμισης!

Οι τετράδυμες, μαζί με την μητέρα τους συμμετέχουν σε μια διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ!

​«Πίσω από κάθε προσπάθεια υπάρχει μια μάνα που σε φροντίζει με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα και όλη της την αγάπη» είναι το σλόγκαν του νέου σποτ, και αυτή η μάνα δεν είναι άλλη από τη Μαρία Καρυανού, τη μητέρα της Αιμιλίας, της Μαριάννας, της Νικολίας και της Χριστίνας!

Δείτε την διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ:

Η διαφήμιση μέσα σε 70 δευτερόλεπτα «μεταφέρει» στους τηλεθεατές στιγμές από την οικογενειακή ζωή της οικογένειας Καρυανού, με τα τέσσερα κορίτσια, φυσικά, να πρωταγωνιστούν. Η αγωνία τους, η απογοήτευσή τους κάποιες φορές, αλλά και η ευτυχία τους όταν πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές προτίμησής τους καταγράφονται σε αυτό το βίντεο, με την μητέρας τους να βρίσκεται διακριτικά δίπλα τους σε όλες αυτές τις φάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τετράδυμες πύργος Δέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ