Survivor 2: Αποχώρηση-βόμβα από το ριάλιτι επιβίωσης -O Χάρος... έφαγε και τον Κρητικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Αποχώρηση-βόμβα από το ριάλιτι επιβίωσης -O Χάρος... έφαγε και τον Κρητικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε από το Survivor, μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

«Το είχα πει από χθες, το διαισθανόμουν και μπορούν οι συμπαίκτες μου να το επιβεβαιώσουν. Μου αρέσει που πληρώνω εγώ τη σιωπή μου και την προστασία μου. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος και δεν πρόκειται να αλλάξω κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Να προστατεύω τους ανθρώπους. Φεύγω με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου. Και γι’ αυτό είπα αν τελείωσε η ψηφοφορία, τώρα θα μιλήσω γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Νωρίτερα, στο συμβούλιο του Νησιού, ο Κρητικός είχε προβεί σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον Χάρο. Μεταξύ άλλων είπε:

«Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα.

Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Στέλιος Κρητικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ