Ράιχενμπαχ: Να γίνει γρηγορότερη η απονομή της Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Ράιχενμπαχ: Να γίνει γρηγορότερη η απονομή της Δικαιοσύνης

Χορστ Ράιχενμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πιο γρήγορη απορρόφηση κονδυλίων, και την επιτάχυνση στην απονομή Δικαιοσύνης θα συζητήσουν κατά την συνάντησή τους, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force), Χορστ Ράιχενμπαχ, και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναναγιώτης Πικραμμένος.

Αντικείμενο της συνάντησης - πέραν της γενικής ενημέρωσης επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο - θα είναι, μεταξύ των άλλων, η απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης από τεχνολογικής σκοπιάς.

Τον κ. Ράιχενμπαχ θα συνοδεύουν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, η επικεφαλής της ομάδας δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Ζορζέττα Λάλη, το μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας της Ολλανδίας και ειδικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τομ Ντε Μπρούιν ο σύμβουλος της ομάδας δράσης της ΕΕ Πέτερ Βάγκνερ και το μέλος της ομάδας δράσης της ΕΕ Ιωάννης Χατζηγιάννης.

Από την πλευρά του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκτός του κ. Πικραμμένου, θα είναι παρόντες στη συνάντηση οι αντιπρόεδροι Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Σωτήρης Ρίζος και Φιλοκτήμων Αρναούτογλου, ο σύμβουλος Επικρατείας Κωνσταντίνος Κουσούλης, καθώς και η εισηγήτρια Χάιδω Ευαγγελίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ