«Οχι» του δημάρχου Λέσβου στον Τσίπρα- Θα παραδώσει υπόμνημα και θα πάει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας - iefimerida.gr

«Οχι» του δημάρχου Λέσβου στον Τσίπρα- Θα παραδώσει υπόμνημα και θα πάει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτα νέκρωσε η αγορά. Μετά οι εκπρόσωποι των φορέων της Μυτιλήνης, δηλώνουν ότι δεν θα παραστούν στο Περιφερειακό Συνέδριο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, και θα προτιμήσουν να πάνε στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι επαγγελματικοί φορείς του νησιού, στις 7 στην πλατεία Σαπφούς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και για την αύξηση του ΦΠΑ.

Ετσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο το Lesvosnews.gr ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός αμέσως μετά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, θα του παραδώσει ένα υπόμνημα με τα αιτήματά του και στη συνέχεια θα προσέλθει στην Πλατεία Σαπφούς και θα συμμετάσχει στο Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο.

Ενημέρωσε μάλιστα τους 7 Αντιδημάρχους του Δήμου Λέσβου να δώσουν και αυτοί το παρόν τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ εκδηλώνονται και εντονες διαμαρτυρίες για το γεγονός οτι αντί ο Α.Τσίπρας να πάει στην Λέσβο, προτίμησε απο τον φόβο των αντιδράσεων, να επισκεφθεί την Λήμνο και να φθάσει στην Μυτιλήνη την τελευταία στιγμή, μόνο και μόνο για να μιλήσει στο Περιφερειακό Συνέδριο. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Σινάνη στο Lesvosnews.gr: Ο Τσίπρας επισκέπτεται την Λήμνο και θα περάσει και απο την Μυτιλήνη...

«Οχι» του δημάρχου Λέσβου στον Τσίπρα- Θα παραδώσει υπόμνημα και θα πάει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ