Ο Βενιζέλος απαντά στον Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος απαντά στον Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδίως ανέβηκαν οι τόνοι στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι θα ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην επίθεση που δέχτηκε από τον βουλευτή Αρκαδίας του κόμματός του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο.
Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή
».

Μύδροι Κωνσταντινόπουλου εναντίον Βενιζέλου γιατί θα ψηφίσει την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Οξύτατους τόνους εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου χρησιμοποιεί ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνστανταντινόπουλος, επειδή ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως θα ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Η επίθεση Κωνσταντινόπουλου έγινε μέσω Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενιζέλος άπαντα Κωνσταντινόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ