Μύδροι Κωνσταντινόπουλου εναντίον Βενιζέλου γιατί θα ψηφίσει την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια - iefimerida.gr

Μύδροι Κωνσταντινόπουλου εναντίον Βενιζέλου γιατί θα ψηφίσει την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξύτατους τόνους εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου χρησιμοποιεί ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνστανταντινόπουλος, επειδή ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως θα ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε τις αναρτήσεις Κωνσταντινόπουλου στο Twitter εναντίον Βενιζέλου:


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
‏ @Odysseas_

Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων!
Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ
‏ @Odysseas_

"Δεν φτάσαμε ως εδώ, με κόπο, κόστος για να «ψηφίσουμε» την αναδοχή μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Φώφη Γεννηματά παραμένει προσηλωμένη στην αυτόνομη και αυτοδύναμη πορεία μας, για να γίνει η Παράταξή μας ο προοδευτικός πόλος διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ