Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά -19 συλλήψεις - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά -19 συλλήψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κύκλωμα διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης, σε περιοχές των Ιωαννίνων, της Αττικής και της Ρόδου.

Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα, 12 Έλληνες, 5 Αλβανοί, ένας Μολδαβός και μία Ρουμάνα, ως μέλη της οργάνωσης. Ανά περιοχή, στα Ιωάννινα συνελήφθησαν 10 άτομα, στη Ρόδο 8 και στην Αθήνα ένα.

Προανάκριση και έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Επιπλέον, πάνω από ενάμισι κιλό ηρωίνη εντοπίστηκε σε διαμέρισμα επί της οδού Γιαννιτσών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν 28χρονη Ελληνίδα και 29χρονος Μαροκινός, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες ότι το ζεύγος διακινεί ναρκωτικές ουσίες σε στέκια τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ