ΕΥΑΘ: Μειωμένοι λογαριασμοί για τους επαγγελματίες λόγω των διακοπών υδροδότησης - iefimerida.gr

ΕΥΑΘ: Μειωμένοι λογαριασμοί για τους επαγγελματίες λόγω των διακοπών υδροδότησης

Μειωμένα κατά 12% τα επαγγελματικά τιμολόγια για τις διακοπές στην υδροδότηση αποφάσισε η ΕΥΑΘ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μειωμένους λογαριασμούς νερού θα πληρώσουνμ οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές από τη βλάβη στην Αραβησσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ αποφάσισε τη μείωση κατά 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια «ως ελάχιστη ανταπόδοση στους επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στην Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα» όπως αναφέρει.

Η ελάφρυνση στους λογαριασμούς αφορά σε 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια περίπου και θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018.

Η ΕΥΑΘ θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για όλα τα θέματα ευθύνης της εταιρείας που αφορούν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ