Παντρεύεται η Κέιτλιν Τζένερ την επίσης τρανσέξουαλ Σοφία Χάτσινς [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύεται η Κέιτλιν Τζένερ την επίσης τρανσέξουαλ Σοφία Χάτσινς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι να τις χωρίζουν σχεδόν 50 χρόνια; Τι κι αν η Κέιτλιν Τζένερ έχει ήδη τρεις γάμους στο ενεργητικό της (ως πρώην Μπρους Τζένερ); Φαίνεται πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς της, την τρανσέξουαλ Σοφία Χάτσινς.

Μια πηγή δήλωσε στο Radar Online: «Θεωρούν πως είναι αδερφές ψυχές και παραδέχονται πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους η μία χωρίς την άλλη» προσθέτοντας πως το ζε4υγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι στο σπίτι της Κέιτλιν στο Μαλιμπού, παρουσία μερικών φίλων και μελών της οικογένειας.

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Apr 28, 2018 at 10:29am PDT

Μην περιμένετε όμως, από την οικογένεια Καρντάσιαν να λάβει προσκλητήριο. «Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για την Κέιτ επειδή η απόρριψη που έζησε από τις Καρντάσιαν – ακόμη και από τις ίδιες της τις κόρες – την άφησε απομονωμένη και με κατάθλιψη. Η Σοφία τα άλλα όλα αυτά».

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Apr 27, 2018 at 12:01pm PDT

Για να μην αναφέρουμε, φυσικά, πως η οικογένεια Καρντάσιαν δεν εγκρίνει την νέα σύντροφο της Κέιτλιν. Τον Δεκέμβριο, μια πηγή είχε δηλώσει στο Life & Style πως οι κόρες της Κέιτ, Κάιλι και Κένταλ αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν ήταν αναστατωμένες με τη νέα σχέση της. «Έχουν ακούσει από φίλους για τη νέα σχέση της με τη Σοφία και είναι πολύ αναστατωμένες. Είναι στην ηλικία τους. Νιώθουν ένα αίσθημα ζήλιας και δυσπιστίας γι’ αυτό».

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Apr 14, 2018 at 8:31am PDT

Αδιαφορώντας για τη γνώμη τους, η Κέιτ φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της. Αυτή και η 21χρονη Σοφία βγαίνουν εδώ και μήνες και φωτογραφήθηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα. «Έχουν πολλά κοινά» δήλωσε η πηγή στο Radar. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να έχει καθόλου σημασία».

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Mar 22, 2018 at 8:12am PDT

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Apr 9, 2018 at 4:13pm PDT

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on Apr 26, 2018 at 9:29pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ