Europa League: Μάχες σε Μαδρίτη και Σάλτσμπουργκ για μια θέση στον τελικό - iefimerida.gr

Europa League: Μάχες σε Μαδρίτη και Σάλτσμπουργκ για μια θέση στον τελικό

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε θα μάθουμε τις ομάδες που θα μονομαχήσουν στον τελικό του Εuropa League.

Η Ατλέτικο υποδέχεται (22:05, Cosmote Sports 1) στη Μαδρίτη την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου και η ομάδα που θα σταθεί όρθια θα πάρει ως έπαθλο την πρόκριση για τον τελικό του Europa League στο Λιόν στις 16 Μαΐου. Μικρό προβάδισμα έχουν οι «ροχιμπλάνκος» λόγω έδρας ύστερα και από την ισοπαλία (παίζοντας με 10 από το 10’) στην πρώτη αναμέτρηση, καθώς μετρούν μόνο νίκες στο σπίτι τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ στο Champions League ηττήθηκαν μόνο από την Τσέλσι.

Φυσικά, μόνο ξεγραμμένοι δεν είναι οι φιλοξενούμενοι, που θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο στο πρώτο παιχνίδι. Ίσως να αποδειχθεί ιστορική η αναμέτρηση, διότι ίσως να αποτελέσει την τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων». Ευχάριστα νέα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει στη διάθεσή του τον Φελίπε Λουίς, που, πάντως, δύσκολα θα είναι βασικός. Για την Ισπανία έχει πετάξει και ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση.

Πιθανές συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Λούκας, Γοδίν, Χιμένες, Τόμας, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Βιτόλο, Γκριζμάν, Κόστα.
Άρσεναλ: Τσεχ, Μονρεάλ, Μουτσάφι, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Τζάκα, Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Οζίλ, Μχιταριάν, Λακαζέτ.

Την ίδια ώρα (22:05, Cosmote Sports 2), σαφώς πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς, με τη Μαρσέιγ -δίχως τον Κώστα Μήτρογλου- να έχει κάβα το υπέρ της 2-0 κόντρα στη Σάλτσμπουγκ από την αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» και να ετοιμάζει να κάνει… check-in για Λιόν. Πάντως, οι Μασσαλοί σε οκτώ εκτός αναμετρήσεις στη φετινή διοργάνωση, μετρούν μόνο μια νίκη στο Μπιλμπάο, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Την ώρα που οι Αυστριακοί έχουν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στο σπίτι τους. Ο Γουίλιαμ Κόλουμ από τη Σκωτία θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Πιθανές συνθέσεις
Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Ούλμερ, Τσαλέτα, Ραμάλιο, Λάινερ, Μπερίσα, Σαμαλέσκου, Χαϊντάρα, Σλάγκερ, Νταμπούρ, Χουάνγκ.
Μαρσέιγ: Πελέ, Αμαβί, Ραμί, Λουίς Γκουστάβο, Σαρ, Σανσόν, Λόπες, Παγέ, Οκάμπος, Τοβέν, Ζερμέν.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Ατλέτικο Άρσεναλ Μαρσέιγ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ