Αρμενία: Ο Πασινιάν καλεί τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Αρμενία: Ο Πασινιάν καλεί τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Νικόλ Πασινιάν κάλεσε τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις, υποστηρίζοντας ότι έχει τη στήριξη όλων των κομμάτων.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Αρμενία Νικόλ Πασινιάν κάλεσε τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις τους, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τη στήριξη των τεσσάρων κομμάτων του κοινοβουλίου για την εκλογή του στον πρωθυπουργικό θώκο την 8η Μαΐου.

«Όλα τα (κοινοβουλευτικά) κόμματα είπαν ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Το ζήτημα διευθετήθηκε» διαβεβαίωσε ενώπιον δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών που είχαν κατακλύσει την πλατεία της Δημοκρατίας, στην καρδιάς της πρωτεύουσας Γερεβάν.

«Θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις μας και θα ξεκουραστούμε» συμπλήρωσε, καλώντας τους μαθητές και τους φοιτητές να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

«Την 8η Μαΐου, θα είμαστε 500.000 και θα συγκεντρωθούμε εδώ για να ανακοινώσουμε τη νίκη μας» υποσχέθηκε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρμενία ΝΙΚΟΛ ΠΑΝΙΣΙΑΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ