Οι Καρντάσιανς «γδύθηκαν» για να λανσάρουν εσώρουχα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Καρντάσιανς «γδύθηκαν» για να λανσάρουν εσώρουχα [εικόνες]

Οι Καρντάσιανς «γδύθηκαν» για να λανσάρουν εσώρουχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με τις αδελφές της Κλόε και Κούρτνεϊ, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνον τα μικροσκοπικά εσώρουχά τους.Δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε σε προκλητικές πόζες. Αυτή τη φορά ωστόσο, στόχος τους ήταν να λανσάρουν τη νέα σειρά με εσώρουχα που οι ίδιες έχουν σχεδιάσει.

Οι Καρντάσιανς «γδύθηκαν» για να λανσάρουν εσώρουχα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φορώντας σέξι, δανδελένια κορμάκια και ζαρτιέρες, επιδεικνύουν τις τονισμένες καμπύλες τους και δεν μπορούν παρά να αποτελέσουν αντικείμενα πόθου για εκατοντάδες άνδρες.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μήνες πριν, τότε που η Κούρτνεϊ δεν είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και δεν είχε αρχίσει να διαγράφεται η κοιλιά της.

Η Κιμ δήλωσε ενθουσιασμένη και είπε χαρακτηριστικά πως ανυπομονεί να δουν οι θαυμαστές της τη νέα διαφήμιση για τα εσώρουχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ