Νεοϊδρυθέν κόμμα αναζητά άνεργους δημοσιογράφους... μέσω αγγελίας - iefimerida.gr

Νεοϊδρυθέν κόμμα αναζητά άνεργους δημοσιογράφους... μέσω αγγελίας

Νεοϊδρυθέν κόμμα αναζητά άνεργους δημοσιογράφους... μέσω αγγελίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασία σε άνεργους δημοσιογράφους... μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, προσφέρει νεοϊδρυθέν κόμμα, το οποίο όμως υποστηρίζει πως θα καταβάλλει αμοιβές μόνο σε περίπτωση που εσέλθει στην Βουλή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Την αγγελία -σύμφωνα με το protothema.gr- έχει βάλει το «Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα», ή αλλιώς το κόμμα των αποστράτων, το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα, και κατεβαίνει για πρώτη φορά σε εκλογές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ωστόσο στο διαδίκτυο, άνεργοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί τους, όμως πληροφορήθηκαν πως δεν προσφέρεται -προς το παρόν- αμοιβή για την δημοσιογραφική αυτή εργασία.

«Το κόμμα θα πληρώσει μόνο από την στιγμή που θα μπει στην Βουλή», είπε σε όσους τηλεφώνησαν στην αγγελία, ο υπεύθυνος. Μέχρι εκείνο το σημείο, σημασία έχει η στήριξη στην παράταξη είπαν.

Ωστόσο, μετά από τις δημοσιεύσεις φαίνεται πως η κατάσταση άλλαξε και μετά από επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον υπεύθυνο, οι θέσεις εργασίας προσφέρουν τον βασικό μισθό όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ