Στο ΣτΕ προσέφυγε ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΤΤ -Κατά της απόλυσής του

Για εκδικητική απόλυση κάνει λόγο εμμέσως πλην σαφώς ο ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομίων Νικος Παπαουλάκης, ο οποίος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της απόλυσης του.

Η συμμετοχή του σε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα διοικητικά συμβούλια της ένωσης ιδιοκτητών ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών ήταν η αφορμή να δεχθεί επίθεση, και να διασυρθεί όπως ο ίδιος λέει από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, ο οποίος τον εμφάνισε ως έμμισθο σύμβουλο της Αννας Μαρίας Ασημακοπούλου.

Το θέμα του απασχόλησε την ολομέλεια της ΕΕΤΤ η οποία σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε ότι δεν έχει διαπράξει πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο με ψήφους 3-2 τού επέβαλλε την ποινή της οριστικής παύσης, με το σκεπτικό ότι έχει παραβιάσει την αρχή της αμεροληψίας.

Στην προσφυγή του, υποστηρίζει ακόμη ότι η απόλυση του είναι αντισυνταγματική ενώ επικαλείται το σκεπτικό της μειοψηφίας των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου, τα οποία είχαν την άποψη ότι πρέπει να του επιβληθεί η ποινή της επίπληξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΕ ΠΑΠΑΟΥΛΑΚΗΣ ΕΕΤΤ προσφυγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ