Στο ΣτΕ προσέφυγε ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΤΤ -Κατά της απόλυσής του - iefimerida.gr

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΤΤ -Κατά της απόλυσής του

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εκδικητική απόλυση κάνει λόγο εμμέσως πλην σαφώς ο ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομίων Νικος Παπαουλάκης, ο οποίος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της απόλυσης του.

Η συμμετοχή του σε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα διοικητικά συμβούλια της ένωσης ιδιοκτητών ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών ήταν η αφορμή να δεχθεί επίθεση, και να διασυρθεί όπως ο ίδιος λέει από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, ο οποίος τον εμφάνισε ως έμμισθο σύμβουλο της Αννας Μαρίας Ασημακοπούλου.

Το θέμα του απασχόλησε την ολομέλεια της ΕΕΤΤ η οποία σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε ότι δεν έχει διαπράξει πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο με ψήφους 3-2 τού επέβαλλε την ποινή της οριστικής παύσης, με το σκεπτικό ότι έχει παραβιάσει την αρχή της αμεροληψίας.

Στην προσφυγή του, υποστηρίζει ακόμη ότι η απόλυση του είναι αντισυνταγματική ενώ επικαλείται το σκεπτικό της μειοψηφίας των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου, τα οποία είχαν την άποψη ότι πρέπει να του επιβληθεί η ποινή της επίπληξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΕ ΠΑΠΑΟΥΛΑΚΗΣ ΕΕΤΤ προσφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ