Μακάβριο εύρημα σε καναδικό mall: Βρήκαν τη σορό άνδρα πίσω από τοίχο σε τουαλέτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μακάβριο εύρημα σε καναδικό mall: Βρήκαν τη σορό άνδρα πίσω από τοίχο σε τουαλέτα [βίντεο]

Αστυνομικοί μεταφέρουν τη σορό του άνδρα (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος μ’ ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας εργάτης σε εμπορικό κέντρο στο Κάλγκαρι του Καναδά.

Όταν θέλησε να επισκευάσει το καζανάκι σε μια γυναικεία τουαλέτα, εντόπισε πίσω από τον τοίχο εγκλωβισμένη τη σορό ενός άνδρα.

«Υπάρχει ένα πάνελ πίσω από την τουαλέτα, με ένα μοχλό που όταν τον τραβάς λειτουργεί το καζανάκι. Κι έτσι, όταν το απομάκρυναν, βρήκαν τον νεκρό πίσω από τον τοίχο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο Core για να ερευνήσουν το συμβάν και απέκλεισαν μια ζώνη στον τέταρτο όροφο. Έξι ώρες αργότερα ιατροδικαστές απομάκρυναν τη σορό και ετοιμάζονται να διενεργήσουν νεκροψία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του άνδρα, ούτε πότε εγκλωβίστηκε. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

Μακάβριο εύρημα σε καναδικό mall: Βρήκαν τη σορό άνδρα πίσω από τοίχο σε τουαλέτα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

«Ανεξάρτητα από το σημείο, όπου βρέθηκε, οι επιθεωρητές της αστυνομίας δεν θεωρούν ότι πρόκειται για φόνο και ως εκ τούτου τα αίτια του θανάτου παραμένουν απροσδιόριστα», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών.

Μακάβριο εύρημα σε καναδικό mall: Βρήκαν τη σορό άνδρα πίσω από τοίχο σε τουαλέτα [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Αν και δεν υπάρχει κάποια σαφής εξήγηση για το πώς βρέθηκε εκεί το πτώμα, όπως έγινε γνωστό η αστυνομία ερευνά το σύστημα εξαερισμού, απ’ όπου μπορεί το θύμα να σύρθηκε και να γλίστρησε στο σημείο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς Κάλγκαρι εμπορικό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ