Ορέστης Τζιόβας: Με εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι που νομίζουν ότι ξέρουν τι τους γίνεται - iefimerida.gr

Ορέστης Τζιόβας: Με εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι που νομίζουν ότι ξέρουν τι τους γίνεται

Φωτογραφία: BOVARY- Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ορέστης Τζιόβας έχει αυτό που θέλουν οι γυναίκες: είναι αφοπλιστικά ειλικρινής με τον εαυτό του, αν και πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν του φαίνεται και πολύ.

Του αρέσει το ρίσκο. Ισως αυτός να ήταν κι ο λόγος που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, δεν θα έκανε καλή παρέα μαζί σου. Αν πάλι περνάς καλά με τον εαυτό σου, θα έχετε πολλά να πείτε. Φέτος, υποδύεται δύο διαφορετικούς χαρακτήρες στο «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που ανεβαίνει στο «Από Μηχανής» θέατρο. Σαν παραμύθι αφηγείται και τη ζωή του στη BOVARY…

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα μου είναι Πόντια. Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από την Ήπειρο. Εχω μια αδελφή επτά χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Όταν ήμουν παιδί, τα καλοκαίρια και το Πάσχα πήγαινα πάντα στη λίμνη Δοϊράνη, τον τόπο καταγωγής της μητέρας μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι καλή και έγινε ακόμα καλύτερη όταν έφυγα από το σπίτι και ήρθα στην Αθήνα. Στα 21 μου. Ημουν δύσκολο παιδί, πολύ υπερκινητικός. Είχα διάσπαση προσοχής, όχι διεγνωσμένη, αλλά τώρα μπορώ να καταλάβω ότι την είχα. Την έχω ακόμα και τώρα...».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Oρέστη Τζιόβα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ