Μυστήριο: Γιατί η Μπλέικ Λάιβλι διέγραψε όλους τους οπαδούς της και τις φωτογραφίες της στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυστήριο: Γιατί η Μπλέικ Λάιβλι διέγραψε όλους τους οπαδούς της και τις φωτογραφίες της στο Instagram [εικόνες]

Μπλέικ Λάιβλι 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται για επίθεση χάκερ – η Μπλέικ Λάιβλι διέγραψε όλους τους οπαδούς της στο Instagram, ακόμη και το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς.

Η ηθοποιός αυτή τη στιγμή ακολουθεί μόνο 30 άτομα, εκ των οποίων όλες είναι γυναίκες με το όνομα Έμιλι Νέλσον.

Αυτό που είναι ακόμη πιο περίεργο, είναι πως η Μπλέικ ανάρτησε και στο Twitter μια φωτογραφία του παιχνιδιού κρεμάλα που λέει «Τι συνέβη στην Έμιλι;». Και τώρα, ακόμη και το βιογραφικό της στο Instagram αποτελείται από την ίδια φράση.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Αν και δεν επιβεβαιώνεται, υπάρχει μια καλή θεωρία. Η 30χρονη μητέρα δύο παιδιών πιθανότατα θέλει να προωθήσει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τον τίτλο «A Simple Favor». Η συγκεκριμένη ταινία, η οποία είναι προσαρμογή ενός βιβλίου με το ίδιο όνομα, ακολουθεί την ιστορίας μιας γυναίκας με το όνομα Έμιλι Νέλσον η οποία ξαφνικά εξαφανίζεται, όπως έκανε και η Μπλέικ Λάιβλι στο Instagram.

Οι θαυμαστές της γρήγορα συνειδητοποίησαν την δραστική αλλαγή της στο Instagram. «Τι στο καλό συμβαίνει με το Instagram της Μπλέικ Λάιβλι» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Περπατώντας στην 5η Λεωφόρο, ουρλιάζοντας και ζητώντας από κάποιον να μου πει γιατί η Μπλέικ Λάιβλι διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του Instagram και έκανε unfollow τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του Ράιαν Ρέινολντς»

Την ίδια ώρα, όλες εκείνες οι γυναίκες με το όνομα Έμιλι που πλέον ακολουθεί η Μπλέικ, τώρα έχουν φρικάρει. Μία μάλιστα, σκέφτηκε ότι επρόκειτο για αστείο και έγραψε: «Θέλεις κανείς να μου πει γιατί η Μπλέικ Λάιβλι με ακολουθεί; Αντίο σκληρέ κόσμε, κάποιος χάκερ δεν αγαπά καθόλου τις Έμιλι, ήρθε η ώρα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ