Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου - iefimerida.gr

Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Bugatti είχε παρουσιάσει ένα online σύστημα ελέγχου για πρώτη φορά το 2004, ταυτόχρονα με την παρουσίαση της Veyron 16.4.

Τώρα παρουσιάζει την εξέλιξή του, που λειτουργεί για όλες τις Chiron και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου στο οποίο υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Έτσι ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα, στο smartphone του, για την κατάσταση του αυτοκινήτου του.
Τα δεδομένα τρέχουν αμφίδρομα ανάμεσα σε ένα αλουμινένιο πομποδέκτη και επεξεργαστή δεδομένων διάστασης 140x50x100 χιλιοστών που επικοινωνεί με τα κεντρικά της Bugatti στη Γαλλία. Έτσι ο ιδιοκτήτης Chiron δέχεται ενημερώσεις και πρεοιδοποιήσεις για οτιδήποτε, από μία μικρή απώλεια πίεσης ελαστικών μέχρι και μία σοβαρή βλάβη ή δυσλειτουργία.

Στην περίπτωση που ισχύει το τελευταίο υπάρχει στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Μέση Ανατολή άμεση ιπτάμενη βοήθεια από ειδικούς της Bugatti.

Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου   | iefimerida.gr 0
Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου   | iefimerida.gr 1
Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου   | iefimerida.gr 2
Bugatti Chiron: Νέο online σύστημα ελέγχου   | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ