Κρήτη: Μυστήριο με τον τραυματισμό μαθητή από αδέσποτη σφαίρα – Η μητέρα επιμένει, επικαλείται ακτινογραφία [βίντεο]

Μυστήριο και σύγχυση επικρατεί στην Κρήτη για το εάν υπήρξε όντως τραυματισμός μαθητή από αδέσποτη σφαίρα την ώρα του διαλείμματος.

Η πληροφορία που αναδημοσιεύτηκε ανέφερε ότι μαθητής την ώρα του διαλείμματος στο Γυμνάσιο Γέργερης Ηρακλείου τραυματίστηκε από σφαίρα ή από σκάγι σφαίρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο μαθητής ήταν αιμόφυρτος ενώ θα υποβληθεί και χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το σκάγι.

Σύμφωνα με το flashnews.gr αυτό που συνέβη είναι ότι ο μαθητής είχε την ώρα του διαλείμματος στην αυλή έναν μικρό τραυματισμό στο μάγουλο (εμφανισιακά έμοιαζε με τον τραυματισμό που θα προκαλούσε ένα χαλικάκι ή το σπάσιμο ενός σπυριού). Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα από τι προκλήθηκε αυτός ο ανεπαίσθητος τραυματισμός.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Νίκος Γιγουρτάκης, την επομένη ημέρα, Παρασκευή, η μητέρα του μαθητή επέστρεψε στο σχολείο. Οπως ενημέρωσε τους καθηγητές, ο γιος της υπεβλήθη σε ακτινογραφία στο ΠΑΓΝΗ, στην οποία βρέθηκε ένα μικρό σφαιρίδιο στο μάγουλο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: Flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητής Κρήτη σκάγια τραυματισμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ