Συστήματα Sunlight για τη φωτιά στην Ξάνθη: Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή - iefimerida.gr

Συστήματα Sunlight για τη φωτιά στην Ξάνθη: Δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή

Φωτογραφία: xanthi2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT.

Η εταιρεία τονίζει πως δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων στην περιοχή και πως όλοι οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, 1η Μαΐου, λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο εργοστάσιο μπαταριών της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στο Όλβιο Ξάνθης. Εφαρμόζοντας απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών και τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο. Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικών αερίων για την περιοχή. Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.

Εφόσον παραστεί ανάγκη η εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη φωτιά εργοστάσιο ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ