Η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία, σε ταινία μικρού μήκους μαζί με την κόρη του Σταλόνε [εικόνες]

Ολο και περισσότερες συνεργασίες στον χώρο του θεάματος έχει η Μαρία- Ολυμπία, η κόρη του Παύλου Γλιξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.

Αυτή την φορά η 21χρονη πόζαρε στον φακό μαζί με τον κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σιστίν για μία ταινία μικρού μήκους όπου και πρωταγωνιστούν.

Σκηνοθέτης- παραγωγός στην φωτογράφιση ήταν και ο μεγαλύτερος αδελφός του νεοϋορκέζου ηθοποιού, Ανγελ Ελγκορτ, ο Γουόρεν.

Οι δύο καλλονές φορώντας casual ρούχα σε μερικά καρέ φαίνεται να φωτογραφίζουν η μία την άλλη, ενώ σε άλλα ποζάρουν στον φακό δίπλα δίπλα σε ένα κατάλευκο στούντιο.

Μάλιστα σε μία φωτογραφία, η Μαρία Ολυμπία φορώντας ένα μίνι σορτσάκι, ποζάρει στον φακό δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της την στιγμή που έχει ανέβει σε μία τεράστια σκάλα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του Σταλόνε γνωρίζει την Μαρία Ολυμπία, καθώς έχουν συναντηθεί πολλές φορές σε επιδείξεις μόδας, όπως αυτή του Michael Kors και του Valentino.

Τέλος, ο σκηνοθέτης της ταινίας ευχαρίστησε τα κορίτσια που του έκαναν τιμή να ποζάρουν γι΄αυτόν, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στο Instagram.

«Εκανα γύρισα με δύο αξιαγάπητες κυρίες την περασμένη εβδομάδα και ανυπομονώ να μοιραστώ φωτογραφίες από την ταινία μικρού μήκους που φτιάξαμε», ανέφερε σε σχόλιό του ο 28χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ