Αυτό το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ θα το βρεις ολόιδιο -και πιο φθηνό- σε ελληνική εταιρία [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ θα το βρεις ολόιδιο -και πιο φθηνό- σε ελληνική εταιρία [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι τόσο εντυπωσιακά, μοντέρνα και πανάκριβα τα ρούχα που προτιμούν σε κάθε τους εμφάνιση η Κέιτ Μιντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ που σίγουρα όλες έχουμε κάποια στιγμή ευχηθεί να φορέσουμε κάτι ανάλογο.

Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς εκτός ότι μερικές φορές προτιμούν και Haute couture δημιουργίες, οι γυναίκες του παλατιού επιλέγουν κομμάτια Βρετανών σχεδιαστών που δύσκολα θα βρεις παρόμοια τους σε Ζara, Mango κλπ.

Ωστόσο υπάρχει ένα φόρεμα που φόρεσε πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο θα το βρεις σχεδόν ολοίδιο σε ελληνική εταιρία.

Πρόκειται για το πράσινο λουλουδάτο φόρεμα που η μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι επέλεξε να φορέσει πριν λίγες εβδομάδες στη δεξίωση για τους αγώνες Invictus Games 2018 που θα γίνουν στο Σίδνεϊ τον προσεχή Οκτώβριο.

Σε εμφάνισή της με τον Πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε προτιμήσει ένα έντονο πράσινο λουλουδάτο φόρεμα από το Self-Portrait αξίας 340 ευρώ, το οποίο συνδύασε με μπλέιζερ Alexander McQueen, τσάντα Roland Mouret και γόβες Manolo Blahnik.

Το ίδιο φόρεμα με ελάχιστες διαφορές όμως – και αρκετά πιο φθηνό- το έχει λανσάρει και για την καλοκαιρινή της συλλογή μία ελληνική εταιρία, η Zini.

Η εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη που έχει ιδρυθεί από το 1989 έχει γίνει αγαπητή για τα πρωτοποριακά της σχέδια, τα αερίνα ρούχα της και τον παριζιάνικο αέρα της.

Εχοντας το ίδιο έντονο χρώμα και τα ασπρόμαυρα λουλούδια, το συγκεκριμένο φόρεμα φαίνεται πως εκτός από την Βρετανία θα γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι και στην Ελλάδα, καθώς μπορεί να φορεθεί σε πολλές επίσημες και μη περιστάσεις.

A post shared by Zini Boutique (@zini_official) on Apr 3, 2018 at 4:17am PDT

A post shared by Zini Boutique (@zini_official) on Apr 5, 2018 at 4:22am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ