«Ο Μακρόν φοβάται μην του κλέψουν την Μπριζίτ», αποκαλύπτουν φίλοι τους - iefimerida.gr

«Ο Μακρόν φοβάται μην του κλέψουν την Μπριζίτ», αποκαλύπτουν φίλοι τους

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην του κλέψουν την Μπριζίτ φοβάται ο Εμανουέλ Μακρόν.

Η εφημερίδα Le Parisien στο κυριακάτικο φύλο της, μετά και την επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στις ΗΠΑ, έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γάλλο Πρόεδρο και την σύζυγό του.

Μεταξύ άλλων σχολιάζει ότι ποτέ ένα προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας δεν ήταν τόσο κοντά και κάνει αναφορά στην δυνατή αγάπη του 40χρονου Εμανουέλ Μακρόν για την 65χρονη σύζυγό του τώρα, καθηγήτριά του κάποτε.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας μιλούν για το προεδρικό ζεύγος άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν και κάνουν την έκπληξη, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν είναι η Μπριζίτ που φοβάται μήπως χάσει τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Εμανουέλ, αλλά ο Εμανουέλ Μακρόν που φοβάται μήπως χάσει την Μπριζίτ. «Ο Εμανουέλ είναι πολύ ερωτευμένος. Όχι στ' αλήθεια ζηλιάρης. Αλλά προσέχει τι κάνει εκείνη, ποιον κοιτάζει. Τη βρίσκει τόσο εξαιρετική, φοβάται πως θα του την κλέψουν», αποκάλυψε στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος Μακρόν είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα επειδή «πάντα φροντίζει την σύντροφό του».

Στο αφιέρωμα μιλούν και υπουργοί του Μακρόν, με την υφυπουργό Ισότητας Μαρλέν Σιαπά να λέει: «Αυτή είναι για εκείνον τα πάντα. Η φράση που άκουγα περισσότερο από τον πρόεδρο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν "Πού είναι η Μπριζίτ;"».

Το δημοσίευμα της Le Parisien καταλήγει στο ότι η Μπριζίτ Μακον έχει γίνει η αγαπημένη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, κάτι, μάλιστα που επιβεβαιώνεται από τις πολλές επιστολές που φθάνουν συνεχώς στο γραφείο της. Η Μπριζίτ Μακρόν είναι μια «αδιαμφισβήτητη» προσωπικότητα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, τονίζει.

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ Μακρόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ