Μια «Αμερικάνα» στο Μετς φτιάχνει τους πιο κολασμένους λουκουμάδες με νεοϋορκέζικη συνταγή - iefimerida.gr

Μια «Αμερικάνα» στο Μετς φτιάχνει τους πιο κολασμένους λουκουμάδες με νεοϋορκέζικη συνταγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο καλοί φίλοι και κάτοικοι του Μετς, o Μάριος Ηλιάκης και ο Γιάννης Τσορτανίδης, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το χόμπι του πρώτου και να προσθέσουν στη γειτονιά τους, που τελευταία αποκτάει συνεχώς καινούργια στέκια, τη δική τους σφραγίδα.

Ο Μάριος, λοιπόν, αγαπάει τη μαγειρική και κυρίως τη ζαχαροπλαστική, ο Γιάννης τα γλυκά, οπότε έστησαν το δικό τους μαγαζάκι, την Αμερικάνα.

«Την βρήκαμε τον Απρίλιο το 2017. Άδεια και ρημαγμένη από τους προηγούμενους ενοικιαστές, με πολλά πολεοδομικά προβλήματα που με δικά μας έξοδα χρόνο και πολύ κόπο τακτοποιήσαμε. Ξηλώσαμε όλες τις διακοσμητικές κατασκευές που είχαν παρατήσει οι προηγούμενοι μέσα στο μαγαζί , αλλά και έξω στο πεζοδρόμιο, περάσαμε καινούργιους σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης και εντελώς καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Αλλάξαμε τα κουφώματα, και επαναφέραμε το πεζοδρόμιο στην κανονική του κατάσταση. Όταν τον Ιούνιο του 2017 ψηφίστηκε καινούργια υγειονομική διάταξη, έπρεπε να χωρέσουμε στην κουζίνα τέσσερις νεροχύτες και ένα πέμπτο νιπτηράκι με ποδοκίνητο μηχανισμό για το πλύσιμο των χεριών, ή τρείς) νεροχύτες με πλυντήριο πιάτων, συν το έξτρα νιπτηράκι για τα χέρια...

Διαβάστε για την Αμερικάνα του Μετς και δείτε εικόνες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουκουμάδες αμερικάνα Μετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ