To Instagram κατέβασε σέξι φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και εκείνη την δημοσίευσε πάλι [εικόνες] - iefimerida.gr

To Instagram κατέβασε σέξι φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και εκείνη την δημοσίευσε πάλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Κόνι Μεταξά να «μοιράζει εγκεφαλικά» με τις φωτογραφίες της στα social media, αλλά το Instagram αποφάσισε να κατεβάσει μία ως ακατάλληλη.

To Instagram κατέβασε σέξι φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και εκείνη την δημοσίευσε πάλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια, μπορεί η ίδια να έχει ανεβάσει πολλές άλλες σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά αυτή που «κατέβηκε» δεν είναι τόσο προκληκτική, καθώς δείχνει την ατέλεια στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε ανεβάσει μία φωτογραφία πριν λίγο καιρό όπου φοράει μαγιό και δείχνει την πίσω αρετουσάριστη όψη του κορμιού της.

Ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση, μέσω της οποίας η Κόνι προέτρεπε κι άλλες γυναίκες να αποκτήσουν άψογη σχέση με το σώμα και την εικόνα τους, φαίνεται πως δεν υπάρχει πια στο προφίλ της.

To Instagram κατέβασε σέξι φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και εκείνη την δημοσίευσε πάλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ίδια μάλιστα πρόσεξε το γεγονός πως λείπει η φωτογραφία (παρά τις 1.455 δημοσιεύσεις που έχει κάνει ) και σχολίασε το γεγονός με InstaStory.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά για κάποιο λόγο αυτή η φωτογραφία έχει σβηστεί από το προφίλ μου. Μάλλον την έκαναν report. Πολύ κρίμα», ανέφερε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ