Τρεμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού -Κατέκτησαν και το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Τρεμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού -Κατέκτησαν και το πρωτάθλημα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγραψαν ιστορία τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς επικράτησε με 3-0 σετ του Άρη κατέκτησε το έκτο σερί πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ γυναικών και ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη χρονιά με το πρώτο ιστορικό τρεμπλ στο βόλεϊ γυναικών. Και αυτό καθώς είχε κερδίσει και το Τσάλεντζ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η 30ή Απριλίου 2018 θα αποτελεί εφεξής μια ιστορική ημέρα για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και το ελληνικό βόλεϊ, γενικότερα. Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν μια εκπληκτική γι΄ αυτές χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ταυτόχρονα σήμανε το πρώτο treble στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα μας, αφού είχαν προηγηθεί η κατάκτηση του Challenge Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς νίκησε τον Άρη στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών με 3-0 (25-11, 25-15, 25-15) στο κλειστό του Ρέντη και με 3-0 νίκες κατάκτησε το έκτο συνεχές πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις στον ελληνικό χώρο και χάνοντας μόλις τρία σετ, δύο από τον Αίαντα στη Volleyleague κι ένα από τον Α.Ο. Θήρας στον ημιτελικό του Κυπέλλου! Ο Ολυμπιακός κατέγραψε συνολικά 29 νίκες, κάνοντας σερί 25-0 στο πρωτάθλημα και 4-0 στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός τρεμπλ γυναίκες βόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ