2,3 εκατ. ευρώ πωλείται η βίλα της Ζωής Λάσκαρη -Το βίντεο-αγγελία πώλησης από το εσωτερικό του - iefimerida.gr

2,3 εκατ. ευρώ πωλείται η βίλα της Ζωής Λάσκαρη -Το βίντεο-αγγελία πώλησης από το εσωτερικό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, οι δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι της αγαπημένης της μητέρας στο Πόρτο Ράφτη.

Πρόκειται για το εκπληκτικό, ολόλευκο σπίτι στο συγκρότημα Απολλώνιον, με τη θέα στο Σαρωνικό και τον υπέροχο κήπο.

Ένα σπίτι 500 τετραγωνικών με πισίνα και όλες τις πολυτέλειες.

Ήταν το σπίτι που ζούσε τα τελευταία -πολλά- χρόνια η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη, το σπίτι που αγάπησε η ηθοποιός και στο οποίο, μάλιστα, άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου 2017.

Ένα σπίτι που με το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη έχασε την «ψυχή του». Τα δυο της κορίτσια το εγκατέλειψαν μετά το θάνατό της, ενώ λίγους μήνες αργότερα, μην αντέχοντας τη βαριά σκιά, έφυγε από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι στο Κολωνάκι.

Πριν λίγες ημέρες η αγγελία πώλησης του υπέροχου σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα γνωστού μεσιτικού γραφείου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο γράφτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι της Ζωής, ότι πρόκειται γαι έναν Ρώσο κροίσο και ότι θα το αγοράσει αντί 1,5 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου διευκρινίζουν ότι η τιμή πώλησης του σπιτιού της αγαπημένης τους μητέρας ανέρχεται σε 2,3 εκατ. ευρώ.

ΔΗΛΩΣΗ

Επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερομένους ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου μας στο Πόρτο Ράφτη, ανέρχεται στο ποσό των €2.300.000.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μάρθα Κουτουμάνου

Lykourezos Law Offices


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Λάσκαρη Βίλα σπίτι Πόρτο Ραφτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ