Πέθανε ο Κύπριος δημοσιογράφος Ακης Φάντης -Πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος - iefimerida.gr

Πέθανε ο Κύπριος δημοσιογράφος Ακης Φάντης -Πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε μέλος του ΑΚΕΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Φάντης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ανταποκριτής στην Κύπρο της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή της καρδιάς.

Ο εκλιπών, ο οποίος διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου την περίοδο 1988-93, γεννήθηκε στη Λευκωσία, σπούδασε νομικά στη Μόσχα και έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο.

Ο πατέρας του Άκη Φάντη, Ανδρέας, υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός γγ του ΑΚΕΛ.
Η αδελφή του, Αστέρω, επίσης δημοσιογράφος, ήταν νυμφευμένη με τον επί σειράν ετών διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Ο Άκης Φάντης διετέλεσε μέλος του ΑΚΕΛ, εργάστηκε στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) και είχε μακρά δημοσιογραφική θητεία στις εφημερίδες «Χαραυγή», «Αθλητικό Βήμα» και «Εμπρός».

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο, τρεις θυγατέρες και τρεις εγγονές. Η κηδεία του Άκη Φάντη θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης 2/5.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ