Εγκλημα στον Ασπρόπυργο -Τον δολοφόνησε ο παππούς της συντρόφου του με ένα σκαλιστήρι - iefimerida.gr

Εγκλημα στον Ασπρόπυργο -Τον δολοφόνησε ο παππούς της συντρόφου του με ένα σκαλιστήρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία εξιχνίασε υπόθεση δολοφονίας στον Ασπρόπυργο με θύμα έναν 33χρονο Πακιστανό.

Δράστης είναι ο 62χρονος Ελληνας, παππούς της 19χρονης συντρόφου του Πακιστανού. Οπως προέκυψε το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικογενειακές διαφορές, αφού όπως έγινε γνωστό δράστης και θύμα είχαν συχνές διαφωνίες που εξελίσσονταν σε καβγάδες.

Το θύμα είχε σχέση τα τελευταία χρόνια με την 19χρονη σήμερα εγγονή του δράστη. Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι που είναι δύο ετών. Ωστόσο όπως φαίνεται ο παππούς της 19χρονης δεν συμφωνούσε με τον δεσμό αυτόν και οι σχέσεις του με τον 33χρονο από το Πακιστάν ήταν τεταμένες.

Το Σάββατο ο 62χρονος τσακώθηκε ξανά με τον 33χρονο έξω από το σπίτι του ζευγαριού, με τον Πακιστανό να απειλεί ότι θα πάρει τη σύντροφό του και το παιδί τους και θα πάει μόνιμα στο Πακιστάν.
Τότε ο 62χρονος άρπαξε ένα σκαλιστήρι και κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου 33χρονου που έπεσε νεκρός. Μάλιστα στη συνέχεια η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δράστες του εγκλήματος ήταν ομοεθνείς του θύματος, προκειμένου να καλύψει τον παππού της.

Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ