Ο Λυμπέρης απέλυσε την Αφροδίτη Σημίτη από τον Best Radio - iefimerida.gr

Ο Λυμπέρης απέλυσε την Αφροδίτη Σημίτη από τον Best Radio

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απόλυσή της από τον ραδιοσταθμό Best Radio 92,6 ενημερώθηκε σήμερα η γνωστή παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια εκπομπών στο σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το prezatv.blogspot.com, η Αφροδίτη Σημιτη έστειλε e-mail στον ιδιοκτήτη του σταθμού κ.Λυμπερη. Σε αυτό το e-mail, η ραδιοφωνική παραγωγός εξηγούσε στον κ. Λυμπέρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και συνάδελφοι της στον ραδιοσταθμό.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μετάβασή τους στο χώρο εργασίας μια και τα νέα στούντιο του Best Radio βρίσκονται εκτός Αθήνας με αποτέλεσμα να είναι υπέρογκο το κόστος μετακίνησης τους.

Η Αφροδίτη Σημίτη δημοσίευσε την απόλυσή της στο Twitter της, γράφοντας «Απολύθηκα από τον best :-((»

Απολύθηκα γιατί είπα τη γνώμη μου!Ναι συμβαίνει ακόμα αυτό.» και στο τέλος σημείωσε με νόημα: «Τουλάχιστον θα μπορώ επιτέλους κι εγώ να ακούω Τζούμα!»Στη συνέχεια, εξήγησε την αιτία της απόλυσής της: «

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ