Αρραβωνιάστηκε η πρωταγωνίστρια του «Glee» Λι Μισέλ – Το εντυπωσιακό μονόπετρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αρραβωνιάστηκε η πρωταγωνίστρια του «Glee» Λι Μισέλ – Το εντυπωσιακό μονόπετρο [εικόνες]

Η Λι Μισέλ με τον αρραβωνιαστικό της. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αρραβώνα της μέσω Instagram ανακοίνωσε η πρωταγωνίστρια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Glee», Λι Μισέλ, με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της Ζάντι Ρέις.

«Ναι» ήταν η μόνη λεζάντα στη φωτογραφία που ανάρτησε η 31χρονη ηθοποιός, με το πρόσωπό της να είναι καλυμμένο με το χέρι της, και επιδεικνύοντας το πελώρια διαμαντένιο δαχτυλίδι.

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Apr 28, 2018 at 1:06pm PDT

Οι οπαδοί της αμέσως έσπευσαν να την συγχαρούν. «Επιτέλους. Ένα θαυμάσιο δαχτυλίδι για μια θαυμάσια γυναίκα» έγραψε κάποιος.

Αρραβωνιάστηκε η πρωταγωνίστρια του «Glee» Λι Μισέλ – Το εντυπωσιακό μονόπετρο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο Ζάντι έκανε πρόταση γάμου στην Λι με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που σχεδίασε αποκλειστικά γι’ αυτήν με τον Leor Yerushalmi και το κοσμηματοπωλείο «The Jewelers of Las Vegas», σύμφωνα με το περιοδικό People.

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Feb 5, 2018 at 8:28am PST

Η Λι και ο Ζάντι – που είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας ενδυμάτων AYR- εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιούλιο του 2017 όταν φωτογραφήθηκαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, σε βόλτα στη Νέα Υόρκη. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είχε δηλώσει στο E! News πως οι δυο τους «είναι φίλοι εδώ και καιρό και τώρα άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι».

My Valentine

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on Feb 14, 2018 at 9:55am PST

Αλλά φαίνεται πως τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ όταν τον Νοέμβριο του 2017, η Λι έγραψε για το πώς είναι η ζωή με τον νέο της σύντροφο. «Όταν δε δουλεύω, είμαι στο σπίτι με τη γάτα μου, την οικογένειά μου, τον σύντροφό μου, με τους ανθρώπους που αγαπώ – κι έτσι κάνω reset» αποκάλυψε τότε. «Είναι τόσο σημαντικό να διαγράφεις τους θορύβους και τα περιττά πράγματα και απλά να εστιάζεις στους ανθρώπους που αγαπάς επειδή σε γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα» ανέφερε τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ