Τραυματίστηκε σοβαρά ο Τσέχος τραγουδιστής της Eurovision- Μπορεί και να χάσει τον ημιτελικό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Τσέχος τραγουδιστής της Eurovision- Μπορεί και να χάσει τον ημιτελικό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά τραυματισμένος στην πλάτη είναι ο εκπρόσωπος της Τσεχίας στην Eurovision, μετά από μία αδέξια κίνηση που έκανε στις πρόβες.

Ο Νίκολας Γιόσεφ, ο οποίος συμμετέχει με το τραγούδι «Lie to me» αρχικά έκανε λόγο για πόνο στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο στην συνέχεια η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα τα ξένα μέσα να αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρει να εμφανιστεί στον ημιτελικό.

A post shared by Mikolas Josef (@mikolasjosef) on Apr 29, 2018 at 12:10pm PDT

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και φωτογραφία στο Instagram όπου είναι ξαπλωμένος σε φορείο και φοράει κολάρο, ενημερώνοντας επίσης τους φαν τους και για την κατάστασή του.

Πάντως οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει κάποιες ασκήσεις προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Επιβεβαιώνω ότι τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια της πρόβας και η κατάστασή μου χειροτέρεψε τις επόμενες ώρες. Δεν μπορώ να περπατήσω καν τώρα. Γύρισα από το πρώτο νοσοκομείο και πάω σε άλλο. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και τις προσευχές σας. Όλοι κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθώ στα πόδια μου σύντομα. Θα το κάνω ότι κι αν γίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ