Μαραντόνα: «Αν ο Πελέ είναι ο Μπετόβεν, εγώ είμαι ο Μπόνο του ποδοσφαίρου» - iefimerida.gr

Μαραντόνα: «Αν ο Πελέ είναι ο Μπετόβεν, εγώ είμαι ο Μπόνο του ποδοσφαίρου»

Ντιέγκο Μαραντόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Πελέ κρατάει εδώ και χρόνια, με τον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου να μην χάνει την ευκαιρία να κάνει πικρόχολα σχόλια για τον άσπονδο εχθρό του.

Ο Πελέ δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο, όπως ο Μπετόβεν γεννήθηκε για να γράφει μουσική και ο προπονητής της Αλ Ουάσλ έκανε καυστικά σχόλια για τη δήλωση του Βραζιλιάνου θρύλου. «Αν ο Πελέ πιστεύει πως είναι ο Μπετόβεν του ποδοσφαίρου τότε εγώ είμαι ο Ρον Γουντ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Μπόνο του ποδοσφαίρου, επειδή έχω μεγάλο πάθος», είπε ο 52χρονος τεχνικός και έγινε ακόμη πιο αιχμηρός στη συνέχεια λέγοντας πως ο Πελέ πρέπει να παίρνει τα σωστά χάπια πριν μιλήσει:

«Δεν έχω ακούσει ποτέ μουσική του Μπετόβεν σε αγώνα, οπότε ο Πελέ πρέπει να παίρνει λάθος χάπι πριν κάνει μία τρελή δήλωση. Μπορεί να πήρε τα πρωινά χάπια του τη νύχτα, άρα θα πρέπει να παίρνει τα σωστά χάπια. Στην πραγματικότητα πρέπει να αλλάξει γιατρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ