«Πόλεμος» Παπαρίζου-Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα -Ολο το παρασκήνιο - iefimerida.gr

«Πόλεμος» Παπαρίζου-Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα -Ολο το παρασκήνιο

Φωτογραφία: NDP- Η Ελενα Παπαρίζου στην σκηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένας συμβιβασμός δεν έχει υπάρξει εδώ και πέντε χρόνια ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη, οι οποίοι θα οδηγηθούν και πάλι στα δικαστήρια στις 3 Μαΐου.

Ο «πόλεμος χωρίς τέλος» αφορά την μεζονέτα αξίας 520.000 ευρώ στην Γλυφάδα που είχε αγοράσει η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης με δάνειο όταν ήταν ζευγάρι το 2006.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένας συμβιβασμός, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ζητά ενοίκιο από τον Τόνι Μαυρίδη, προκειμένου ο ίδιος να συνεχίσει να μένει στην πολυτελή οικία.

Από την πλευρά του ο Τόνι Μαυρίδης είχε συμφωνήσει αρχικά στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος, ωστόσο δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά με τον ίδιο να κατοικεί στην μεζονέτα χωρίς να πληρώνει τις δόσεις του δανείου.

Να σημειωθεί πως η Έλενα Παπαρίζου του ζητά τώρα 25.000 ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν αν από το 2011 έως το 2015 νοίκιαζε το πολυτελές σπίτι. Η συνέχεια αναμένεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ