Τούρκοι χάκαραν το προφίλ του Γιοχάνες Χαν στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Τούρκοι χάκαραν το προφίλ του Γιοχάνες Χαν στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάκερς επιτέθηκαν στον λογαριασμό στο twitter, του επιτρόπου Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν.

Ο Αυστριακός Χαν φαίνεται να βρέθηκε στο στόχαστρο, τόσο λόγω της αρνητικής στάσης της Κομισιόν έναντι της Άγκυρας (η Επιτροπή έχει πάρει το μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου), όσο και εξαιτίας της αντίθεσης της νέας κυβέρνησης της Αυστρίας στην προοπτική ένταξης της γείτονος στην ΕΕ.

Το βράδυ της Κυριακής στο προφίλ του Γιοχάνες Χαν, υπήρχαν τέσσερα φιλοτουρκικά μηνύματα των χάκερ

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Der Standard η επαναλειτουργία του λογαριασμού θα χρειαστεί χρόνο λόγω των αυξημένων απαιτήσεων ασφαλείας στο Twitter. Πάντως, το περιβάλλον του Επιτρόπου διαβεβαιώνει ότι δεν έχουν υποκλαπεί προσωπικά δεδομένα.

Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu üye olan Avusturyalı politikacı Johannes Hahn tarafımızca hacklenmiş verileri ele geçirilmiştir.
Austrian politician Johannes Hahn, hacked by Ayyıldız Tim, DM correspondence has been seized. pic.twitter.com/MAl1C4OubE

Suudi Arabistan Bilgi Teklonoloji Kurumu Hackedhttps://t.co/XMdGzQcxAh https://t.co/BIlfKZhQoz pic.twitter.com/ymPcf5FuUa

Vatan ve Bayrak
Vatan Bekcilerine
Vatan Bekcileri Allah'a Emanet pic.twitter.com/i5Qn6HjTs2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ