Κουμουτσάκος για Μπουμπουλίνα: Φθηνός λαϊκισμός από έναν ανόητο πολιτικό - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος για Μπουμπουλίνα: Φθηνός λαϊκισμός από έναν ανόητο πολιτικό

Για φθηνό λαϊκισμό κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας ο Γιώργος Κουμουτσάκος για την απόφαση να κάνει υποναύαρχο τη Μπουμπουλίνα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για φθηνό λαϊκισμό κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος για την απόφαση να κάνει υποναύαρχο τη Μπουμπουλίνα.

Μάλιστα ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ανόητο πολιτικό που εκμεταλλεύεται ακόμη και τις μεγάλες προσωπικότητες του έθνους.

Ο κ. Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε:

«Πως ο φθηνός λαϊκισμός ενός ανόητου πολιτικού φτάνει στην εκμετάλλευση ακόμα και μεγάλων προσωπικοτήτων του έθνους».

Κουμουτσάκος για Μπουμπουλίνα: Φθηνός λαϊκισμός από έναν ανόητο πολιτικό | iefimerida.gr 0

Σε νέοτερη ανάρτησή του ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε «Μετά την απονομή του βαθμού της Υποναυάρχου επί τιμή, να αναμένουμε την τοποθέτηση της Μπουμπουλίνας ως Κυβερνήτη επί τιμή σε μια από τις φρεγάτες που θα ενοικιασθούν τον Αύγουστο; Ούτως ή άλλως λογική & αξιοπρέπεια δεν είνα όριο για αυτήν τη κυβέρνηση»

Μετά την απονομή του βαθμού της Υποναυάρχου επί τιμή, να αναμένουμε την τοποθέτηση της Μπουμπουλίνας ως Κυβερνήτη επί τιμή σε μια από τις φρεγάτες που θα ενοικιασθούν τον Αύγουστο;
Ούτως ή άλλως λογική & αξιοπρέπεια δεν είνα όριο για αυτήν τη κυβέρνηση.#Μπουμπουλινα_υποναυαρχος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουμουτσάκος Μπουμπουλίνα λαϊκισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ